Ez történt velünk a félév elején…

Indián nyár ide vagy oda, az első őszi hónap megérkezte minden tanulónak azt jelenti, hogy bizony kezdődik az új tanév.  Ezzel pedig nincs is semmi gond, ha egy olyan csapat vesz körül, mint a Corvinus Művészeti Akadémia. Így október közepére lassacskán minden hallgató visszarázódott az egyetemi mókuskerékbe, hasonlóan tettünk mi is a diákszervezet háza táján.

Mindig arra törekszünk, hogy folyamatosan elő tudjunk állni olyan belsős és külsősök számára is nyitott programválasztékkal, amivel színesítjük az egyhangú hétköznapokat. Mint minden szemeszterben fennállásunk óta, most szeptemberben is felvételit hirdettünk. Motivációs levelek olvasgatásával és interjúztatással telt HR szekciónk egyik legfontosabb félévkezdő feladata, melynek eredményeként tizenöt lelkes taggal bővült kis csapatunk. (Na, és most már hány főt számlál imádnivaló közösségünk? Legyen elég annyi, hogy a hétfői gyűléseken, ha mindenki részt vesz, már nem férünk be a terembe.) Így az október nyolcadikai megbeszélésen rekordszámmal vettünk részt, utána pedig végre megismertük az újakat, ők meg minket. A teljes körű bevonódásra is nagy figyelmet fordítunk, ezért megyünk majd egy szép novemberi hétvégén Egerbe összerázódni és táborozni – meg azért is, mert jó buli.

Belsős programjaink közül a múzeumok sem maradhattak ki; Frida Kahlo kiállítása és a World Press Photo (melynek megtekintése nálunk már kisebb hagyomány) inspirációt vagy szimplán csak élményt nyújtott nekünk.

PR csapatunk közben folyamatosan építgeti kapcsolati hálónkat. Többek között a Kommunikációs Irodával lesznek közös projektjeink. Jó, ha már most bevésitek a naptáratokba november 28-át, amikor is a Dürer kertben végigbulizhattok velünk és a zenekarunkkal egy teljes estét… De mindenről majd csak idejében!

Ha nem szeretnétek lemaradni a következő nagy projektekről, kövessetek minket Instán, Facebookon és itt, a weboldalunkon is!