Élőzenés karaoke est // CMA x MMMK (2024)

Az emberiség történelme során számtalanszor csaptak össze hatalmas erők. Például Batman Superman ellen, vagy Scott Pilgrim a világ ellen. Ilyen küzdelemnek lehettek szemtanúi április 11-én, ahol nem kisebb szereplők fogják összemérni az erejüket, mint a Corvinus és a BME!

Bizony, a Corvinus Művészeti Akadémia (CMA) és a Muzsika Mívelő Mérnökök Klubja (MMMK) közreműködésével élőzenés karaoke estre invitálunk benneteket, amely egyben az első közös kollaboráció a két diákszervezet között!

Szeretnéd élőben, zenekar kíséretében megmutatni, mit tudsz, legyen az ének vagy épp hangszer? Egyetemista vagy, esetleg hiányoznak az egyetemi évek? Akkor nincs más dolgod, mint kitölteni az alábbi táblázatot, harci ruhát ölteni és kivont karddal (vagy hangszerrel) indulni a csatatérre.

Ha pedig nem szeretnél fellépni, akkor is érdemes eljönni, hiszen a karaoke előtt a felejthetetlen CMA Band is fellép! Azt pedig kár lenne kihagyni, hiszen akkora bulit csapnak majd, hogy a Duna mindkét partja táncra perdül.

Helyszín: Schönherz kollégium, földszinti nagyterem (FNT)
Időpont: 2024. április 11. 19:00

Corvinus vs. BME

Batman vs. Superman

Scott Pilgrim vs. the World

Montague vs. Capulet

Robbanás! Káosz! És hirtelen két szuperhős jelenik meg: Corvinus és BME, azonban úgy tűnik, mindketten túl erősek egymáshoz. De mi ez? Mindketten elővettek egy mikrofont! Énekelnek? Így döntik el, melyikük az erősebb? Hát ilyet még nem láttam, de ezt a csatát kár lenne kihagyni!

Április 11-én a CMA és az MMMK közös élőzenés karaoke estünkre téged is szeretettel várunk. Részletekért csekkold a Facebook eseményünket!

Vajon melyik dal lesz a kriptonitod?

Scott Pilgrim átlagos srác volt, aki rock bandájával próbált lányokat csábítani (mint mindannyian), amikor rátalált a nagy Ő! Ahhoz, hogy megszerezze szerelmét, nem elég tehetségét megvillantania, le is kell győznie kedvese hét gonosz exét! A BCE és a BME segítségére siet, hogy két legyet üssön egy csapásra!

Április 11-én a CMA és az MMMK közös élőzenés karaoke estünkre téged is szeretettel várunk.

Készen állsz, hogy meghódítsd szerelmedet, és ének- vagy hangszertudásoddal eltipord az exeket?

Szép Budapest városában élt két család: BCE és BME. Mindössze egy apró betűben különböztek, mégis ősi viszály dúlt közöttük. Azonban két ifjú diákszervezet, a CMA és az MMMK úgy döntött, pontot tesznek e viszály végére.

Április 11-én közös élőzenés karaoke estünkre téged is szeretettel várunk. Részletekért csekkold a Facebook eseményünket! A linket a bio-ban találod.

Ragadjunk hát lantot, s mutassa mindnyájunk éneke,
hogy élt s halt Corvinus és BME!

Karaoke est összefoglaló

Április 11-én a Duna mindkét partja táncra perdült, amikor is a Corvinus képviseletében a CMA, a BME képviseletében pedig az MMMK összemérte erejét egy epikus zenei küzdelemben.

Nyitásként a CMA Band játszott olyan örök klasszikusokat, mint az I Want It That Way, az Uptown Girl vagy a Havana, ezután kezdődött a karaoke est, ahol mindenki lehetőséget kapott, hogy megmutassa, mit tud – legyen az ének vagy hangszer.

A számtalan remek zene és hatalmas buli mellett rájöttünk még egy dologra: sokkal több a közös bennünk, mint az ellentét. Az együtt zenélés öröme összekovácsolt minket. BME vs. Corvinus? Kijelenthetjük, hogy sikerült elásnunk a csatabárdot!

Köszönjük az MMMK-nak ezt a szuper együttműködést!

Fotók: Birkás Marcell, Domján Zorka, Jász Kende András, Mester Gyöngyvér, Püspöki Péter